Bel ons op
074-2773628
(optie 3)

6 TIPS VOOR EEN ONTSPANNEN VAKANTIE

Veel mensen willen tijdens hun vakantie weer tot rust en bezinning komen. Toch lukt dit niet altijd. Stress hoort niet bij het vakantiegevoel, dus met deze 6 tips sturen wij u een stukje op de juiste weg!

1. Goede voorbereiding
Hoe leuk is het om, al een aantal weken voordat u weg gaat, bezig te zijn met uw vakantie?! Hierdoor bent u veel langer in de vakantiestemming dan wanneer u alles last minute moet regelen. Dingen last minute regelen is vragen om stress.

2. Overnacht een nachtje extra
Het is veel meer ontspannen om een extra nachtje in te plannen tijdens de heen (en terug)reis. Vooral als u lang moet reizen naar uw vakantiebestemming. Wees niet zuinig op uw tussenstops en doe er gerust een nachtje langer over. U komt dan uitgerust op uw vakantiebestemming aan.

3. Download de route in Google Maps
Reist u buiten de Europese Unie? Dan is de kans groot dat u alleen via wifi-punten internet op uw mobiel heeft. Op de mobiel kunt u in Google Maps kaarten downloaden die u offline kunt gebruiken. Zo kunt u met een gerust hart uw route bepalen wanneer u onderweg bent.

4. Verminder uw schermtijd
We zijn altijd zo druk bezig op de mobiel, dat de kans groot is dat u tijdens uw vakantie deze gewoonte doorzet. Laat die mobiel eens liggen en pak een heerlijk boek. Of geniet van de natuur tijdens een prachtige wandeling.

5. Veiligheid voorop!
Vakanties zijn vaak een hele aanbesteding. Ook de spullen die u mee neemt zullen vast niet goedkoop zijn. Zorg voor een goed hoesje voor uw telefoon (tegen het vallen), en laat uw camera niet slingeren. Heeft u een kluis tot uw beschikking? Gebruik deze dan ook! Bent u op reis in uw caravan/camper(van) of tent? Zorg dan voor goede (cijfer)sloten. Een reisverzekering is ook zeker aan te raden.

6. Slaap op een Duvalay
Wilt u ontstressen en ontspannen? Met een Duvalay product verbetert u uw slaapcomfort. Een goede nachtrust is zeer belangrijk, juist op vakantie! Door goed door te slapen vermindert u de stress in uw lichaam en heeft u genoeg energie om leuke dingen te ondernemen. Bestel hier uw Duvalay slaapzak en bestel hier uw Duvalay oplegmatras. Wij maken ook oplegmatrassen op maat. Wilt u liever eerst proefliggen? Wij hebben verkooppunten door het hele land.

Deel deze pagina

Onlangs toegevoegd

Kampeer en caravan jaarbeurs 2023

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

caravan salon 2023

Caravan Salon 2023

cmt urlaubsmesse 2023

Duvalay op CMT in Stuttgart

Bel ons op
074-2773628