Geen verzendkosten
​Alles op het gebied van slapen
​Op maat gemaakt in eigen atelier
​Super makkelijk in gebruik

Over ons

Het concept van Duvalay is eenvoudig maar zeer doeltreffend te noemen! Oplegmatrassen ontstaan uit pure noodzaak.

Samen met de vele miljoenen mensen die wereldwijd tijdens de vakanties hun caravan gebruiken, werden Liz en Alan Colleran jaren geteisterd door slapeloosheid en rugpijn vanwege het bed waar ze in sliepen. Overnachten in een prachtige omgeving maar niet uitgerust wakker worden, wat zonde. Hierdoor konden ze niet optimaal genieten van het kamperen.

Gedreven door het succes

In 2003, na tientallen jaren van ongemak en ontevredenheid over de kwaliteit en de waarde van bestaande caravanbedden, kwamen Liz en haar man Allan Colleran op het idee van een innovatieve, superieure en comfort verhogende matras-topper. Hiermee vulden ze een maar al te duidelijk gat in de markt. Werkend vanuit de woonkamer van hun huis, maken Liz en Alan hun droom werkelijkheid! De start van een uitgebreid ontwerpproces, het testen en opnieuw testen van tal van stijlen en materialen tot het Duvalay's lichtgewicht, draagbare memory schuim werd geboren.

Snelle groei

Al snel werd duidelijk dat het bedrijf een zeer succesvol idee op de markt had gebracht. Door zeer tevreden klanten en diverse aanbevelingen kreeg Duvalay al snel een marktleidende positie in Engeland. De eerste fabriek werd geopend in Dewsbury, Yorkshire, hier werd het originele Duvalay draagbare matras-topper-concept ontwikkeld in verschillende maten. Tevens zijn deze toppers ook op maat te maken! Geschikt voor caravans, campers, vrachtwagens, boten, voor op reis maar ook geschikt voor thuisgebruik!

Dragons 'Den en daarbuiten

Het Duvalay verhaal werd in Engeland explosief bekend in 2011 toen Liz en Alan samen met hun geliefde product, de Duvalay memory foam slaapzak, begonnen aan een zenuwslopend reis naar de Dragons 'Den. Uiteindelijk leidde het tot nationale naamsbekendheid toen Hilary Devey, 'Dragon' en Pall-Ex imperium oprichter, de Duvalay als een fantastisch, veelzijdig en uniek product ontdekte. Door het succes van de Dragons 'Den, waren Liz en Alan genoodzaakt te verhuizen naar een ruimere locatie in Gomersal. Compleet met kantoorruimte en een gastvrije, huiselijke, drop-in showroom, voor de complete Duvalay productielijn.

Partnerschap met Swift Group en verdere groei

Geen wonder dat de grootste Britse caravan fabrikant, de Swift Group, een exclusieve en revolutionaire deal heeft ondertekend om de comfortabele Duvalite matrassen te plaatsen in hun top-of-the-range caravans en campers. Met wereldwijde uitbreiding in volle gang en veel spannende projecten in aantocht, streeft Duvalay voortdurend naar een hoogwaardig slaapcomfort voor iedereen!

Jan Krul Caravans importeur 

Na een aantal jaren, met veel enthousiasme, de collectie Duvalay Slaapzakken te verkopen in de kampeerwinkel van Jan Krul Caravans wordt er in april 2015 getekend voor het importeurschap voor Nederland en Duitsland. In de showroom van Jan Krul Caravans is een Slaapstudio ingericht waar nu de gehele collectie Duvalay Slaapzakken te bewonderen is. Daarnaast zijn nu ook de Duvalay oplegmatrassen (op maat) verkrijgbaar in Nederland en Duitsland. Medio 2019 is in overleg met Duvalay Engeland besloten om de oplegmatrassen op maat, zelf aan te passen in een eigen klein opgezet atelier waardoor levertijden verkort worden. Het importeurschap blijkt een succes en uitbreiding van het atelier en het team wordt een noodzaak! De diverse verkooppunten en het Duvalay team is inmiddels flink uitgebreid en het atelier voorzien van de nieuwste machines. Ook bij Jan Krul Caravans streeft men voortdurend naar hoogwaardig slaapcomfort voor iedereen!

https://www.duvalay.co.uk/blog/dutch-dream

 

Duvalay Nieuwsbrief

​Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op uw eerste bestelling!
Inschrijven nieuwsbrief

Jan Krul Caravans t.n.v. Duvalay Nederland
Oldenzaalsestraat 583 | 7558 PX Hengelo | 074-2773628 ​(optie 3) | info@duvalay.nl

Naar boven
Copyright © 2016 – 2024

Website ontwikkeling: webdegelijk.nl

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram