Geen verzendkosten
​Alles op het gebied van slapen
​Op maat gemaakt in eigen atelier
​Super makkelijk in gebruik

​Verzenden en retourneren

Verzending

Al onze producten worden gratis verzonden binnen Nederland, Duitsland en België. Wanneer het Duvalay product wordt verzonden ontvangt u een track and trace waarmee u uw product kunt volgen.

Versturen naar een adres buiten Nederland, België of Duitsland? Laat ons weten om welk land het gaat en wij informeren u over de tarieven. 

Retourneren

Tip: Het versturen van onze Oplegmatrassen en Slaapzakken brengen door de ruime verpakking aardig wat kosten met zich mee. Om onnodige kosten te besparen raden wij u aan om proef te liggen op onze producten in onze slaapstudio in Hengelo of bezoek een van onze verkooppunten.

Standaard Duvalay producten kunnen, na telefonisch- (074-2773628 optie 3) of mailcontact (info@duvalay.nl), binnen 14 dagen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking retour worden gestuurd o.v.v. ordernummer. Retourkosten zijn hiervoor voor eigen rekening van de klant.

Retouradres:

Duvalay Slaapcomfort

Oldenzaalsestraat 583

7558PX Hengelo

Annuleren

Als u een standaard Duvalay product heeft besteld nemen wij de bestelling meteen in behandeling, u kunt de bestelling niet meer annuleren. Wanneer u het product hebt ontvangen kunt u het retour sturen. Retourkosten zijn voor eigen rekening van de klant.

Op maat gemaakt product annuleren of retourneren

Specifiek op maat gemaakte Duvalay producten zijn uniek. 

Heeft u een op maat gemaakt Duvalay product besteld en wilt u deze, om wat voor reden dan ook, annuleren? Tot 24 uur na uw bestelling kunt u deze gratis annuleren, daarna wordt het bestelde product in productie genomen. Omdat het door u bestelde op maat gemaakte Duvalay product speciaal voor u gemaakt wordt is het niet mogelijk om uw bestelling na 24 uur nog te annuleren of te retourneren.

Op maat gemaakte spoedbestelling annuleren

Spoedbestellingen die speciaal door u zijn aangevraagd zullen wij na bevestiging meteen gaan produceren, daarom is er geen mogelijkheid deze te annuleren.

Duvalay Nieuwsbrief

​Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op uw eerste bestelling!
Inschrijven nieuwsbrief

Jan Krul Caravans t.n.v. Duvalay Nederland
Oldenzaalsestraat 583 | 7558 PX Hengelo | 074-2773628 ​(optie 3) | info@duvalay.nl

Naar boven
Copyright © 2016 – 2024

Website ontwikkeling: webdegelijk.nl

chevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram