Geen verzendkosten
​Alles op het gebied van slapen
​Op maat gemaakt in eigen atelier
​Super makkelijk in gebruik

BLIJF GEZOND!

20 mrt 2021

Het corona virus raakt ons allemaal en stelt ons voor een enorme uitdaging. Ook bij Duvalay doen we er alles voor om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

We volgen het advies van het RIVM en de overheid op en passen onze richtlijnen continu aan de laatste ontwikkelingen aan. Voor ons staat de gezondheid van iedereen op de eerste plaats.

Via onze webshop kunt u te allen tijden blijven bestellen. Telefonisch en via de mail zijn wij altijd bereikbaar. Onze partners in logistiek en transport werken erg hard (met alle nodige gezondheidsmaatregelen), en tot nu toe zijn we in staat alles op tijd te leveren.

Wilt u één van onze Duvalay dealers bezoeken? Dan raden wij u aan om eerst telefonisch contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf. Klik hier voor onze dealers

Momenteel brengt elke dag weer nieuwe ontwikkelingen met zich mee, waar we behoedzaam mee om moeten gaan. In deze uitzonderlijke situatie hopen we op uw begrip als de dingen niet helemaal zo lopen als gebruikelijk.

Bij nieuwe ontwikkelingen houden we u op de hoogte. We willen u bedanken voor uw vertrouwen.

Wij wensen u sterkte en blijf gezond!

 

Uw Duvalay team.

Deel deze pagina

Duvalay Nieuwsbrief

​Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op uw eerste bestelling!
Inschrijven nieuwsbrief

Jan Krul Caravans t.n.v. Duvalay Nederland
Oldenzaalsestraat 583 | 7558 PX Hengelo | 074-2773628 ​(optie 3) | info@duvalay.nl

Naar boven
Copyright © 2016 – 2024

Website ontwikkeling: webdegelijk.nl

chevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram