Geen verzendkosten
​Alles op het gebied van slapen
​Op maat gemaakt in eigen atelier
​Super makkelijk in gebruik

WIN EEN SET DUVALAY HOEZEN + KUSSENSLOPEN

28 mei 2018

Heb jij al een Duvalay slaapzak? Of ben je van plan er een aan te schaffen voor deze zomer? Maak dan nu kans op een set hoezen + kussenslopen van Duvalay, t.w.v €150!

De zomer komt eraan en wij willen graag dat iedereen geniet van optimaal slaapcomfort tijdens de vakantie! Dit kan met de Duvalay luxe slaapzak, een oplegmatras en slaapzak in één. Ideaal voor in de caravan, camper, tent of boot!

Bij zo'n fijne slaapzak hoort natuurlijk een hoes met bijpassende kussenslopen! Daarom geven wij een setje van 2 hoezen en 2 kussenslopen weg. Leuk voor mensen die al een Duvalay slaapzak hebben, maar toe zijn aan een nieuwe kleur deze zomer. Ook leuk voor iedereen die nóg geen Duvalay heeft, maar wel van plan is om deze zomer stijlvol te genieten van optimaal slaapcomfort met een Duvalay slaapzak.

Hoe maak je kans? Maak een foto van de plek waar jij je Duvalay Slaapzak gebruikt of zou willen gebruiken. In de caravan, camper of tent? Gewoon thuis? Op een bijzondere plaats? Kies je favoriete plek uit en plaats de foto in de reacties bij onze Facebook-post (vanaf 28/5, 19:00).

www.facebook.com/DuvalaySlaapcomfort

- Winnaar wordt bekend gemaakt op 30 juni
- Maat en kleur naar keuze

Deel deze pagina

Duvalay Nieuwsbrief

​Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- korting op uw eerste bestelling!
Inschrijven nieuwsbrief

Jan Krul Caravans t.n.v. Duvalay Nederland
Oldenzaalsestraat 583 | 7558 PX Hengelo | 074-2773628 ​(optie 3) | info@duvalay.nl

Naar boven
Copyright © 2016 – 2024

Website ontwikkeling: webdegelijk.nl

chevron-downarrow-right
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram